Om oss

Familjen Grön är ett företag som anordnar trädgårdsevent där människor samlas och upplever trädgård tillsammans. Du kanske skapar i din nya trädgård eller vårdar du en gammal trädgård. Du kanske älskar att se det frodas på din balkong eller vill du helt enkelt bara njuta i en vacker miljö.

Vi exponerar växter och ett urval av produkter i våra trädgårdar som du kan köpa med dig hem.

IMG_4303

 Familjen Grön består av Ida Olsson, Martin Hjelström och Charlotte Urell. Ida och Martin arbetar professionellt med att designa och anlägga trädgårdar i sitt företag Hummelbo Trädgårdar. Där hjälper de sina kunder att förverkliga sina drömträdgårdar från idé till färdig trädgård. 

Charlotte arbetar som fysioterapeut och älskar att odla och driva projekt.
Vi vill dela med oss av våra trädgårdar och det som händer i de under ett odlingsår. Alla trädgårdarna är föränderliga över året men också från år till år. Nya projekt genomförs och vissa växter trivs medan andra inte gör det och nya planer läggs. 

 Vi tänker trädgård och växter vare sig det är vår, sommar, höst eller vinter. Alltid kan man planera eller arbeta med händerna i jorden. Att börja morgonen med att gå ut i trädgården för att plocka en handfull hallon eller att nypa av basilika på balkongen till kvällens peston är livskvalitet för oss.

 

Drivkraften ligger i att skapa vackra miljöer, med växter och produkter, som människor i alla åldrar kan njuta av varje dag.

 

Med företaget Familjen Grön vill vi samla människor som vill prata trädgård och de som är nyfikna på trädgård och växter av olika slag.